Культура

Оркестр житомирської 95-ї бригади переміг на Всеукраїнському конкурсі військово-патріотичної пісні

7 October 2016, 12:36

Оркестр житомирської 95-ї бригади отримав перемогу I місце в номінації «Гурт» на Всеукраїнському конкурсі військово-патріотичної пісня.

Про це писав сайт Житомирської ОДА.

«6 жовтня у Чернігівському міському палаці культури пройшов Гала – концерт переможців Всеукраїнського конкурсу військово-патріотичної пісні, стройового та похідного маршу «Озброєні піснею, покликані маршем». У ньому взяли участь військові та цивільні виконавці з Житомира, Одеси, Львова та Вінниці. Присутні із нетерпінням очікували виступ переможців конкурсу у номінації «Гурт» військового оркестру 95 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ», – йдеться у повідомленні.

«Готувалися до конкурсу не довго. Усі військові музиканти із задоволенням займаються своєю справою і є професіоналами у своєму мистецтві. Саме завдяки виконанню авторських пісень нашого музиканта сержанта Черняха Володимира ми здобули I місце в номінації «Гурт», - розповідає керівник військового оркестру майор Віктор Цапура.

Як повідомляв Житомир.info, з нагоди Дня міста третього вересня на майдані Соборному відбувся Другий Всеукраїнський фестиваль військових духових оркестрів «Ми єдині!». Участь у фестивалі взяли 8 колективів.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі