Культура

Конкурс оберегів для житомирських учасників АТО: малюнки, янголи, молитовники та теплі шкарпетки. Фоторепортаж

10 October 2016, 17:19

У Житомирській облдержадміністрації продовжують збирати вироби для конкуру хенд-мейдів «Оберіг для захисника». Організатором творчого змагання виступив центр допомоги учасникам АТО. На сьогодні представники центру вже отримали близько 30 робіт.

Про це у коментарі Житомир.info розповіла представник центру допомоги учасникам АТО при Житомирській облдержадміністрації Олена Юхимович.

«Прийом робіт триватиме до 13 жовтня. Зараз робіт, на жаль, не так багато, як ми сподівалися. Ми розраховували на те, що буде більше дитячих малюнків, поробок. У конкурсі взяли участь мами або бабусі з дітками чи просто маленькі дівчатка і хлопчики, а також дорослі люди. Найменшому учаснику п’ять років, а найстаршій конкурсантці – 18. Загалом, усі учасники подали на конкурс близько 30 робіт. Вони різнопланові: є й листівочки, і молитовники, і вишиті речі, але головним чином, то вироби з паперу. Роботи оцінюватимуть представники нашого центру та учасники АТО, скоріше за все, з 90-го батальйону, з якими ми тісно спілкуємося», – розповіла вона.

При цьому на сайті Житомирської ОДА зазначають, що автори найкращих робіт отримають подарунки, а роботи будуть передані нашим захисникам на передову. Переможців визначатимуть представники Центру допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації та учасники АТО.

Роботи можна подати за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, обласна державна адміністрація, каб. 101 (Центр допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації). Також потрібно вказати П.І.Б учасника, вік, місце проживання та контактні дані.

Усі вироби учасникам АТО передасть координатор центру Юлія Толмачова, котра днями планує чергову поїздку до зони проведення АТО.

Представник центру допомоги учасникам АТО Житомирської облдержадміністрації Олена Юхимович.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі