Політика

Заслужена юристка у суді не змогла надати докази того, що нардеп має землю на Олевщині і видобуває там бурштин

19 October 2016, 17:49

Наталія Циганчук, яка 25 березня 2016 року в прямому ефірі шоу «Шустер Life» заявила, що в народного депутата Борислава Розенблата є 92 гектари землі в селі Лопатичі Олевського району і він хоче там видобувати бурштин, так і не змогла у суді підтвердити свої слова хоч якимись доказами.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

«Чергове засідання суду за позовом Борислава Розенблата до Наталії Циганчук про захист честі, гідності та ділової репутації відбулося 17 жовтня в Андрушівському районному суді. На попередньому засіданні 21 вересня відповідачка попросила суддю перенести розгляд справи, щоб мати змогу запросити свідків та надати докази. Проте, ані свідків, ані державних актів на землю, ані будь-яких інших доказів, які б доводили правдивість її слів, не надала», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що Циганчук позову не визнає і не бачить причин вибачатися перед Бориславом Розенблатом за те, що поширила щодо нього неправдиву інформацію.

Наступне засідання по цій справі відбудеться 2 листопада 2016 року о 14:30 в приміщенні Андрушівського районного суду. Головуватиме суддя Чуб Інна Анатоліївна.

Прес-служба народого депутата Борислава Розенблата

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі