Місто

На сайті житомирського Центру захисту тварин можна розмістити оголошення про зниклих домашніх улюбленців

28 October 2016, 12:07

Житомирський Центр захисту тварин надає соціальну послугу – розміщення оголошень про тварин, які знайшлися чи загубилися.

Про це повідомляють на сайті Центру.

«Для цього необхідно відправити на електронну адресу: pershko.anna@gmail.com повідомлення з детальним описом тварини (вид, порода, стать, окрас), фото тварини, повідомити про час і місце де була знайдена/загублена тварина та вказати контактні дані. В темі листа обов’язково необхідно зазначити: Бюро знахідок_пропала/знайшлася тварина. Центр не надає послуги з утримання знайденої тварини, а лише пропонує свій веб-сайт для розміщення оголошень. Тобто тваринка перебуває у того, хто її знайшов, а центр лише сприяє розповсюдженню цієї інформації. У разі, якщо вам вдалося знайти власника тварини, просимо повідомити про це, надіславши лист на електронну адресу: pershko.anna@gmail.com з посиланням на розміщене оголошення, для того, щоб воно було зняте», – йдеться у повідомленні.

При цьому працівники Центру, застерігаючи власників загублених тварин, просять не перераховувати винагороду за знайдених улюбленців незнайомцям, які телефонують і вимагають зробити це.

«Із досвіду роботи деяких ресурсів інтернет-оголошень відомо, що часто цим сервісом користуються шахраї. Вони телефонують власникам тварин, що загубилися, повідомляють, що нібито тваринка у них і вимагають перерахувати гроші у якості вдячності. Стурбовані власники домашніх улюбленців часто, через емоційний шок від втрати тварини та в надії її повернути, виконують вимоги телефонних злодіїв. Хоча найчастіше виявляється, що це – звичайнісіньке шахрайство. Тому будьте розсудливими та за бажанням вручайте винагороду, лише якщо ваш улюбленець безпосередньо вам переданий», – уточнюють на сайті Центру.

Історії собак, які живуть в житомирському Центрі захисту тварин і чекають нових господарів, читайте тут.

Як повідомляв Житомир.info, місяць тому в Житомирі запрацював Центр захисту тварин, працівники якого стерилізували та вакцинували 440 безпритульних собак.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі