Спорт

Житомиряни здобули три бронзові медалі на Чемпіонаті світу з карате

28 October 2016, 17:40

Житомирські спортсмени здобули три бронзові медалі на Чемпіонаті світу з традиційного карате, що протягом 14-15 жовтня відбувався у Кракові.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«У рамках Чемпіонату було проведено чотири турніри: Чемпіонат світу з Традиційного Карате-До, Дитячий кубок з Традиційного Карате-До, Чемпіонат Європи з Фудокан Карате та Міжнародний кубок з Кошікі Карате», – йдеться у повідомленні.

У турнірі взяли участь 350 учасників з 25 країн світу. У складі української команди виступило п’ять спортсменів з міста Житомира. Житомиряни здобули три бронзові медалі. Олександр Жуковський здобув дві бронзові нагороди у категорії ката та фоку-го. Владислав Волинець здобув бронзову нагороду у категорії куміте індивідуальне.

«Для того щоб склалася ця поїздка було прикладено максимум зусиль, це і робота спортсменів, їх батьків та тренерів. Безпосередню активну участь прийняли управління у справах сім’ї молоді та спорту міської ради та депутат міської ради Олег Губатюк, який вже не вперше підтримує нас», – розповідає тренер, керівник клубу традиційного карате «Ронін» Анатолій Кузьменко.

Фото з сайту Житомирської міської ради.

Як повідомляв Житомир.info, у Мінську відбувся Міжнародний кубок ХІІ Minsk Open – Sanker Cup, одним із переможців якого став студент Житомирського державного університету Віталій Єлізаров.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі