Влада

Президія затвердила питання, які виносяться на чергову сесію Житомирської облради. Перелік

2 November 2016, 15:45

Президія обласної ради затвердила перелік питань для розгляду на черговій сьомій сесії.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

«Голова обласної ради Володимир Ширма повідомив про те, що на розгляд чергової сесії вноситься 14 питань. Члени президії узгодили окремі питання та проекти рішень, зокрема щодо внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік. За пропозицією заступника голови облдержадміністрації Ярослава Лагути та голови обласної організації Червоного Хреста Олександра Богдана, президія одноголосно погодила внесення до порядку денного сьомої сесії обласної ради Звернення депутатів Житомирської обласної ради до Голови ВРУ, Прем’єр – Міністра України щодо збереження патронажної служби Товариства Червоного Хреста України», - інформує обласна рада.

На сайті також опублікований перелік з 13 питання для розгляду на сьомій сесії обласної ради:

1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.

2. Про затвердження розпоряджень голови облдержадміністрації.

3. Про розгляд клопотань Державної служби геології та надр України.

4. Про внесення змін у рішення обласної ради від 26.11.15 №14 «Про утворення президії обласної ради VII скликання», зі змінами.

5. Про перейменування населеного пункту Яструбеньківської сільської ради Брусилівського району.

6. Про затвердження передавальних актів комунальних підприємств «Аптека «Міжлікарняна» Житомирської обласної ради, аптека «Дитяча» Житомирської обласної ради, «Аптека №227» Житомирської обласної ради.

7. Про порушення клопотання про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Подорожної Т. Л.

8. Інформація про результати розгляду запитів, внесених депутатами обласної ради на п’ятій сесії обласної ради сьомого скликання.

9. Про внесення змін до рішення обласної ради від 01.08.2006 №58.

10. Про внесення змін до Програми матеріально-технічного забезпечення Житомирського обласного військового комісаріату, Житомирського прикордонного загону, підрозділів Національної поліції України, Служби безпеки України в області та надання шефської допомоги.

11. Про внесення змін та затвердження у новій редакції Статуту комунальної установи «Обласний госпіталь ветеранів війни» Житомирської обласної ради.

12. Про переукладення контракту з Галицьким В.Б.

13. Про внесення змін у рішення обласної ради від 26.11.15 № 13 «Про обрання складу постійних комісій обласної ради», зі змінами.

Фото з сайту облради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі