Влада

Сергія Мисечка знову обрали директором Житомирського театру ляльок

22 November 2016, 15:41

У Житомирській обласній раді 22 листопада відбулося засідання конкурсної комісії, під час якого обрали директора Житомирського академічного обласного театру ляльок Житомирської обласної ради. Ним став Сергій Мисечко, який із 2011 року очолює заклад.

Про це повідомляють на сайті Житомирської обласної ради.

«На конкурс на заміщення вакантної посади подав документи один кандидат – нинішній керівник закладу Сергій Мисечко. Термін дії його контракту закінчується 14 грудня поточного року і відповідно до чинного законодавства обласна рада за 2 місяці оголосила конкурс. Претендент на посаду закінчив Київський національний університет культури і мистецтв за спеціальністю «Кіно-телемистецтво», кваліфікація – звукорежисер телебачення. З 2011 року працює на посаді директора Житомирського академічного обласного театру ляльок Житомирської обласної ради. Сергій Мисечко презентував програми розвитку закладу на один та п’ять років. Серед напрямів подальшої роботи, зокрема, розширення та урізноманітнення репертуару театру, розширення меж гастрольної діяльності, створення телевізійних проектів та програм навчального, розвиваючого та патріотичного характеру, впровадження енергоефективних заходів та зміцнення матеріально-технічної бази закладу тощо», – йдеться у повідомленні.

Конкурсна комісія одностайно проголосувала за кандидатуру Сергія Мисечка і рекомендуватиме обласній раді укласти з ним договір на 5 років.

Засідання конкурсної комісії транслювалося онлайн.

Як повідомляв Житомир.info, конкурсу на заміщення вакантної посади директора Житомирського академічного обласного театру ляльок Житомирська облрада оголосила у жовтні цього року.

Фото з сайту Житомирської обласної ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі