Культура

До Житомира на фестиваль «Сонячні кларнети» з’їхалися музиканти з різних країн

23 November 2016, 14:29

 Класична і сучасна музика, відомі п’єси, сонати і джаз, музиканти України, Вірменії, Сербії і Молдови – все це поєднав VII Міжнародний фестиваль інструментальної музики «Сонячні кларнети», який розпочався 23 листопада у Житомирі.

Про це пише сайт Житомирської ОДА

«Захід, який вже всьоме проходить у Житомирі та триває 3 дні, поєднує у собі виступи учасників фестивалю, концерти за участю провідних музикантів різних країн, майстер-класи від фахівців музичних вишів. На фестивалі виконуються твори не лише на кларнеті, але й на саксофоні. Уже сьогодні перші учасники змагаються, показують свою програму та переймають досвід один в одного. Виконавців представляють їхні викладачі. Організатори фестивалю запевняють, що окрасою буде виступ Мілоша Міятовича (Сербія) – кларнетиста, професора, випускника Академії мистецтв, постійного члена Міжнародної Кларнетової Асоціації США і Європейської кларнетової асоціації.

23 листопада о 18.30 год. у Житомирській обласній філармонії ім.  С. Ріхтера у рамках фестивалю відбудеться концерт класичної та сучасної музики, а 24 листопада о 18.30 год. – концерт Заслуженого академічного симфонічного оркестру Національної радіокомпанії України», - йдеться у повідомленні.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі