Влада

Першим на сесії Житомирської міськради виступив народний депутат

15 December 2016, 10:44

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат виступив на сесії міської ради 15 грудня.

Перед початком формування порядку денного мер Сергій Сухомлин запропонував депутатам відповідно до Регламенту записатися на виступ для стислих заяв і оголошень. На виступ записалися шість депутатів міської ради, але першим мер надав слово народному депутату.

Свій виступ нардеп почав з роз’яснення ситуації з лікування хлопчика, який потрапив під тролейбус на вул. Велика Бердичівська в Житомирі.

«Він зараз знаходиться в лікарні Охматдет. Дуже приємно, що ви схвильовані, треба дійсно допомагати, і гроші знадобляться дуже серйозні. Перед сесійною залою волонтери проводять акцію зі збору коштів на лікування хлопчика, зокрема – продають листівку з картиною житомирської художниці Алли Юзепольської «Янгол з великим серцем», - сказав Борислав Розенблат.

Нагадаємо, на лікування 9-річного Володі Каблова, який потрапив під тролейбус, з бюджету Житомира виділили 50 тис. грн. Хлопець отримав численні переломи ніг та тазу. 

Детальніше про збір допомоги хлопчику дивіться згодом у сюжеті на нашому сайті

Нардеп також повідомив, що Верховна Рада збирається розглядати державний бюджет, і знову виникають проблеми з фінансування ПТУ. Крім того, Борислав Розенблат згадав про політичну ситуацію в Україні і закликав не грати на руку тим, хто мріє відновити Радянський Союз, та припинити між партійні чвари.

На черговій сесії міської ради присутній 31 депутат з 42. У розпорядженні про скликання сесії було 44 питання порядку денного.

Як повідомляв Житомир.info, через два тижні після «земельної» мер Житомира зібрав «бюджетну» сесію, де розглядають питання про міський бюджет на 2017 рік.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі