Події

Біля богунського мосту в Житомирі «Волга» в’їхала в мікроавтобус на перехресті

2 January 2017, 18:23

2 січня близько 15.30 на Богунії у Житомирі зіштовхнулися автомобілі «Волга» і мікроавтобус Renault Trafic.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася на т-подібному перехресті на проспекті Миру, недалеко від богунського мосту.

На місці аварії вдалося з’ясувати, що мікроавтобус повертав з вулиці Героїв Десантників (колишня Маршала Жукова) на просп. Миру в бік виїзду з міста, а «Волга» рухалася по проспекту у бік центру міста.

Свідки ДТП кажуть, що ГАЗ-3110 їхав на червоне світло, а його водій був п’яним.

«Ми учотирьох їхали по проспекту Миру в напрямку центру міста на іншому автомобілі і зупинились на «червоний». Ми були першими в напрямку руху. Червоне світло загорілось буквально перед нами, і через декілька секунд ми почули виск гальм і звук удару. «Волга» втаранилася в Renault Trafic, який вже почав здійснювати маневр повороту. Від удару бус підлетів, але не перекинувся. Повиходили люди, водій «Волги» з розбитим обличчям і розсіченою губою. Він сам зізнався, що був у стані алкогольного сп’яніння, вибачався. Був іще пасажир ГАЗу, який непомітно залишив місце ДТП. Ми усі четверо дали покази і зараз чекаємо слідчих. Ми самі водії і хочемо допомогти потерпілим», - розповів свідок ДТП Дмитро.

З його слів, постраждали обидва водії. У мікроавтобусі, крім керманича, перебували принаймні дві жінки і дівчинка років 12. Вона дуже перелякалася і плакала, кажуть очевидці.

Станом на 17 годину на місці пригоди працювали поліцейські, в автомобілях нікого не було.

Як повідомляв Житомир.info, 30 грудня на Соборному майдані в Житомирі зіштовхнулися автомобіль таксі й Mercedes, на якому луганчани їхали в Карпати.

 Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі