Події

Поліція розшукала водія, який збив жінку в Житомирській області й утік

5 January 2017, 10:49

Керманич, який уранці 4 січня автомобілем збив жінку-пішохода у селищі Черняхів Житомирської області, поспішив зникнути з місця пригоди.

Потерпіла з травмами була госпіталізована, - повідомив 5 січня відділ комунікації ГУНП в Житомирській області.

«Інформація про дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої було травмовано пішохода, до Черняхівського відділення поліції надійшла близько 6 години ранку. Подія трапилася на виїзді з райцентру. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що під колеса автівки потрапила 34-річна місцева жителька, яка переходила дорогу. З отриманими травмами жінку було доставлено до лікарні», - пише поліція.

Зі слів очевидців поліцейські з’ясували, що потерпілу збила Audi темного кольору з транзитними номерними знаками. Під час огляду проїзної частини поліцейські вилучили уламки фар та частинки бампера автомобіля винуватця.

«Орієнтування на розшук машини було зорієнтовано зовнішні наряди поліцейських, водночас правоохоронці перевірили власників Audi, зареєстрованих у районі. Й уже за кілька годин було отримано інформацію про місцезнаходження схожого за прикметами автомобіля», - розповів начальник Черняхівського відділення поліції Сергій Левицький.

Audi з характерними механічними пошкодженнями під керуванням 38-річного жителя райцентру було виявлено на одній з автостоянок, - інформує поліція. Чоловік зізнався у причетності до дорожньо-транспортної пригоди і пояснив залишення місця її вчинення шоком і переляком. Керманича було доставлено до медичного закладу для обстеження на стан сп’яніння.

Усі обставини нині з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ, - повідомляє відділ комунікації.

Поліція попереджає водіїв: якщо ви стали учасником ДТП, внаслідок якої постраждала людина, у жодному разі не залишайте місце її вчинення. Пам’ятайте, що життя людини можна врятувати хоча б своєчасним повідомленням до медичного закладу. За залишення людини, яка потребує допомоги, у небезпеці, передбачено кримінальну відповідальність та покарання у вигляді ув’язнення від 3 до 8 років. 

Як повідомляв Житомир.info, 3 січня на Київському шосе у Житомирі автобус збив пішохода, чоловіка госпіталізували.

Фото поліції Житомирської області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі