Місто

У Житомирській мерії пояснили, чому погано ходить громадський транспорт

9 January 2017, 14:15

У зв’язку з погіршенням погодних умов громадський транспорт не дотримується графіків руху.

Про це з посиланням на заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука 9 січня повідомила прес-служба Житомирської міськради.

«Коли позначки термометрів опускалися до -20 градусів, деяка техніка не витримувала навантаження та виходила з ладу. Під час активного снігопаду також були проблеми з рухом громадського транспорту. Зараз ситуація нормалізується. Прошу житомирян з розумінням поставитися до ситуації, що склалася через погодні умови», - цитує прес-служба Дмитра Ткачука.

Однак житомирський електротранспорт виходить на маршрути повноцінно, - зауважує заступник мера.

«Загалом на лініях Житомира працює 81% комунального електротранспорту від його загальної кількості», - каже Ткачук.

За повідомоленням мерії, за останні дві доби у Житомирі випало 2/3 місячної норми опадів. Висота снігового покрову зараз становить близько 20 сантиметрів.

Зі слів начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Житомирської міськради Миколи Дідківського, синоптики обіцяють поступове припинення опадів та підвищення температури. Вже з середини цього тижня очікується підвищення температури до -5 градусів.  Станом на 8 січня Житомир від снігу цілодобово чистили 34 одиниці комунальної техніки.

Як повідомляв Житомир.info, городяни вважають, що вулиці міста прибрані недостатньо добре. За рівнем аварійності на дорогах Житомирська область - у лідерах по Україні

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі