Місто

У Житомирі від снігу розчищають зупинки транспорту і центральні вулиці

10 January 2017, 13:38

16 одиниць техніки задіяні для прибирання вулиць Житомира від снігу. Крім того, техніка залучається для прибирання зупинок транспорту на центральних вулицях міста.

Про це розповів заступник начальника управління комунального господарства Житомирської міської ради Віталій Шевчук.

«Ми залучаємо всі можливі сили комунальних підприємств міста і приватних структур, з якими укладені у нас відповідні договори. Сьогодні на розчистці зупинок громадського транспорту у нас працює КП “Житомирводоканал”, КП “Житомиртеплокомуненерго” і підприємство по експлуатації штучних споруд. Вони розчищають зупинки по вулиці Щорса, Великій Бердичівській і Київській. Сьогодні працюємо також по вивозу снігу з майдану Соборного, тому що у зв’язку з тим, що снігу нагорнуто дуже багато, обмежена оглядовість перехресть, і вивозимо сьогодні сніг з мосту по вулиці Жуйка, бо міст значно перевантажений снігом. Для вивозу снігу з мосту на Жуйка ми залучаємо Шляхове будівельне управління №19 і з майдану Соборного сніг вивозить ПП “Проспект”», – розповів Віталій Шевчук.

Також він зазначив, що основні роботи по прибиранню та розчистці доріг проводяться вночі, коли на вулицях міста значно менше автотранспорту. Втім, роботу ускладнюють автомобілі, які на ніч залишають на узбіччях вулиць міста.

Думки житомирян щодо прибирання зупинок розділилися: одні цілком задоволені якістю робіт, інші нарікають, що упродовж кількох днів після снігопаду зупинки не прибиралися.

«Добре прибирається, навіть дуже. Бачите, скільки снігу намело багато. Прибирають, молодці. Добре. Дуже добре», – каже житомирянка Раїса Карпова.

«Дорога почищена частково. У нас тільки сьогодні почали прибирати. Тільки сьогодні. А 2 дні тому не можна було вийти взагалі. А де ж та техніка, яку так гарно презентували по інтернету і говорили, що ми забезпечили технікою місто Житомир. Де вона?» – нарікає житомирянин Юрій.

Нагадаємо, за інформацією Житомирської міської ради 7 та 8 січня у Житомирі випало 2/3 місячної норми опадів. Висота снігового покрову становила близько 20 см.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі