Події

Біля обласної дитячої лікарні псевдоворожки разом зі «порчею» зняли з житомирянки золоті прикраси

26 January 2017, 11:29

Близько полудня 25 січня неподалік Житомирської обласної дитячої лікарні, що в селі Станишівка, дві жінки, представившись віщунками, пообіцяли житомирянці зняти порчу, а натомість видурили в неї золоті прикраси на 16 тис. грн.

Про це повідомляють на сайті головного управління Нацполіції в Житомирській області.

«25 січня до поліції звернулася 25-річна жителька обласного центру із повідомленням про шахрайство. У селі Станишівці дві невідомі жінки, представившись віщунками, видурили у заявниці золоті прикраси. Поліція розшукує «ворожій» та закликає житомирян до обачності. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Житомирського відділення поліції. Правоохоронці з’ясували, що неприємна ситуація трапилася близько 12 години неподалік обласної дитячої лікарні. Разом із «порчею» невідомі шахрайки зняли з молодої жінки ювелірні золоті вироби і зникли. Сума загального збитку склала понад 16 тис. грн», – йдеться у повідомленні.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи щодо встановлення осіб шахрайок та місця їх перебування.

Водночас правоохоронці звертаються до громадян із наполегливим закликом не довіряти незнайомим людям, які на вулицях пропонують сумнівні послуги із миттєвого вирішення проблем, «зняття порчі», ворожіння, віщування тощо. Шахраї – тонкі психологи і добре розуміються на емоційних станах своїх жертв. Будьте обачними та обережними, щоб не потрапити у тенета пройдисвітів.

Як повідомляв Житомир.info, на початку вересня у селі Сокільчі Попільнянського району 78-річна бабуся віддала 28 тис. грн «цілителькам», які за допомогою магічного обряду обіцяли покращити її здоров’я.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі