Влада

Водії обурюються станом траси Житомир-Чернівці, у Службі автодоріг запевняють: чистять по другому колу

8 February 2017, 16:00

Водії скаржаться на стан прибирання автомобільної дороги Житомир-Чернівці. Зокрема нарікають на відсутність снігоприбиральної техніки у напрямку Чуднова.

Про це 8 лютого на своїй сторінці у Facebook повідомила депутат Житомирської обласної ради Олена Галагуза.

«Траса Житомир-Чернівці. Водії телефонують та обурюються, що дорогу не чистять, у напрямку Чуднова не побачили жодної снігоприбиральної техніки. І тому зовсім не дивує, що наша область займає непочесну першість з аварійності на автошляхах країни», – написала Галагуза.

У коментарі Житомир.info керівник прес-служби Служби автомобільних доріг у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька розповіла, що проїзд на трасі забезпечений, але місцями утруднений.

«Стосовно автодороги Н-03 Житомир-Чернівці, наразі проїзд забезпечений, але місцями утруднений. Зараз там працює 6 механізмів, розчищають уже по другому колу шлях. Працювали вночі і з 08:00 уже другий раз чистять трасу. Автобуси проїжджають, ситуація наразі під контролем», – зазначила Світлана Чернях-Кондрацька.

При цьому на сайті Служби автомобільних доріг повідомляють, що станом на 15:30 на автошляхах Житомирщини загалом працює 132 одиниці спецтехніки.

«Станом на 15.30 для боротьби з наслідками стихії на шляхи загального користування області вийшло 132 механізми, з них на дорогах державного значення працює 71, усього задіяно 178 працівників. Активніше, у зв’язку з інтенсивністю снігопадів, працює Житомирська ДЕД (22 механізми), Новоград-Волинська дорожньо-експлуатаційна дільниця (21 механізм) та Зарічанська (задіяно 14 механізмів)», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі з ночі 7 лютого на дорогах працюють 20 одиниць спецтехніки, а тротуари прибирають 17 снігоприбиральних машин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі