Місто

Із середини березня у Житомирі стартує загальноміський місячник з благоустрою та прибирання

14 March 2017, 17:02

Весняний загальноміський благоустрій і санітарне прибирання міста розпочнуться у Житомирі 15 березня і триватиме упродовж місяця до 14 квітня.

Про це йдеться у розпорядженні Житомирського міського голови Сергія Сухомлина, яке опублікували на сайті мерії 14 березня.

«З метою проведення в м. Житомирі заходів щодо поліпшення благоустрою та санітарно-екологічного стану міських територій, відповідно до законів України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести в м. Житомирі з 15 березня до 14 квітня 2017 року весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста.

2. Затвердити міський штаб з організації і координації робіт з проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста згідно з додатком.

2.1. Штабу провести галузеві наради та визначити заходи щодо проведення весняного загальноміського благоустрою та санітарного прибирання міста.

3. Рекомендувати виконавчим органам Житомирської міської ради, керівникам підприємств, організацій, установ, громадських організацій, релігійним конфесіям, власникам житлових будинків, населенню, військовим частинам, дислокованим на території міста:

3.1. Привести у належний стан вулиці, прилеглі, закріплені прибудинкові та виробничі території, зелені і лісові смуги, квітники, береги річок та водойм, парки, сквери, криниці, природні джерела, паркани, зупинки громадського транспорту, дорожні знаки, надані в користування земельні ділянки, бігборди, рекламні вивіски, щити для оголошень, інформаційні тумби, сітілайти, опори по вулицях міста, відповідно до балансової належності тощо, залучивши для цього наявні трудові та матеріально-технічні ресурси;

3.2. Провести роботи з впорядкування кладовищ, братських могил, військових поховань, облаштування пам’ятних місць», – йдеться у документі.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин визнав роботу комунальників щодо прибирання міста незадовільною та заповзявся раз на два тижні особисто перевіряти якість прибирання мікрорайонів.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі