Політика

Олег Черпіцький: «Затверджена на сесії Житомирської міської ради приватизація об’єктів комунальної власності не є прозорою»

30 March 2008, 10:17

«Проголосоване частиною депутатського корпусу пакетне рішення щодо приватизації понад 40 об’єктів комунальної власності, серед яких кінотеатр «Україна», який є історичною пам’яткою й находиться в заставі в «Західінкомбанк» є поспішним, ї таким, що не регламентується чіткими і усталеними правилами», - заявив депутат Верховної Ради (фракція БЮТ) Олег Черпіцький.

Крім того,  народний депутат наполягає на тому, щоб об’єкти комунальної власності продавалися з аукціону. Очікувану вартість від швидкої приватизації у тридцять мільйонів гривень він називає нижчою від вартості об’єктів. Відповідна позиція фракції БЮТ міськради була озвучена під час сесії, проте міський голова проігнорувала звернення фракції, не поставивши його на голосування.

Олег Черпіцький впевнений, що швидка приватизація пов’язана з особистою зацікавленості окремих депутатів.

«Хочу повідомити ЗМІ та громадськість, що така форма приватизації призведе до того, що житомиряни втратять мільйони гривень з бюджету міста, а це ремонти шкіл, лікарень, бібліотек…»

У зв’язку з цим народний депутат Черпіцький вважає, що остаточні висновки щодо дій житомирського міського голови і частини депутатів, які проголосували за пакетне рішення, мають дати правоохоронні органи. У зв’язку з цим депутат ВР має намір звернутися з депутатським запитом до прокуратури та оскаржити це рішення в суді

Народний депутат обіцяє повідомити про неефективну роботу Житомирського міського голови прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі