Місто

Цього року замість трьох центральних вулиць Житомира капітально відремонтують 11 інших об’єктів

7 June 2017, 16:27

Цього року замість запланованого ремонту центральних вулиць Велика Бердичівська, Київська та Театральна капітально відремонтують 11 інших об’єктів.

Проект рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.03.2012 №236 «Про затвердження переліку капітального ремонту, реконструкції об’єктів благоустрою на 2017 рік» розглядали серед додаткових питань на засіданні Житомирського міськвиконкому 7 червня. Доповідав з цього питання начальник управління комунального господарства Олександр Марцун.

«По рекомендації комісії доповнено 11 об’єктів за рахунок того, що в пункти, які стосуються вулиці Бердичівської, Київської і Театральної, добавилося «проектні роботи»: в цьому році будуть тільки проектні роботи, а цей ресурс буде використаний на вулиці, які доповнено», - пояснив Олександр Марцун.

Заступник мера Олександр Фещенко повідомив, що проект рішення детально опрацьовувався профільною депутатською комісією – з питань житлово-комунального господарства та інфраструктури міста.

«Це рекомендації депутатського корпусу. Враховуючи, що на центральні вулиці ми не встигаємо виготовити проекти, дуже складні проектні рішення Бердичівська, Театральна, Київська, там, де покладені тротуари. Ми в цьому році виготовляємо проекти детальні, проходимо експертизу і готуємося на відновлення дорожнього покриття на наступний рік. Враховуючи прогнозовану економію коштів, є пропозиція доповнити проект рішення, прошу підтримати», - звернувся до членів міськвиконкому Фещенко.

Зауважень і пропозицій не було і рішення було підтримане одноголосно.

Список 11 доданих в рішення вулиць та провулків:

вул. Домбровського (від Небесної сотні до Івана Мазепи);

вул. Євгена Коновальця;

вул. Бориса Тена (від Небесної сотні до Східної) – проектні роботи;

пров. 1-й Винокурний (вул.Олександра Клосовського, односторонній рух);

пров. 1-й та 2-й Фабричний;

пров. Тайберів;

пров. Метеорологічний (від пров. 1-й Винокурний до вул.Короленка);

пров. 1-й Каракульний;

вул. Метрополита Андрія Шептицького;

пров. Будівельний;

вул.Дачна (проектні роботи).

 

 

11 нових об’єктів виділені курсивом

Нагадаємо, капітальний ремонт доріг у Житомирі цього року планували проводити з 20 квітня до 15 жовтня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році капітальний ремонт на 28 вулицях Житомира коштував понад 17 мільйонів, у 2016 році за 26 мільйонів збиралися капітально відремонтувати 29 вулиць та провулків. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі