Місто

У Житомирі на Польовій знову латають асфальт, який вже двічі ремонтували

14 June 2017, 14:40

Відрізок асфальту поблизу будинку на Кібальчича, 22 знову ремонтують.

На капітальний ремонт асфальту у мікрорайоні Польова з міського бюджету було виділено більше 12 млн грн. Роботи провели в серпні 2016 року.

20 вересня 2016 депутати Житомирської міської ради, реагуючи на скарги жителів, перевірили і забракували ремонт асфальту, і бордюрів на вулицях Кондратюка, Кибальчича та Селецькій.

Найбільше претензій до підрядника було у секретаря міської ради Наталії Чиж. Вона обурювалася, що біля будинку по Кібальчича, 22 асфальт не пролежить і року, оскільки від незначного натискання взуттям на покритті лишалися сліди. Наталія Чиж прогнозувала, що асфальт і року не простоїть, але підрядник Онік Петросян переконував у протилежному.

Втім, навесні асфальт на цьому відрізку «зійшов» разом зі снігом. Менш ніж через 6 місяців на відрізку капітально відремонтованого покриття з’явилися великі вибоїни, відповідні фото з доказами 9 березня на сесії міської ради продемонстрував депутат Олександр Рибак.

Міський голова запевнив, що неякісно виконані роботи не будуть оплачені.

«Є два варіанти: або ми стягуємо повністю кошти, або є другий варіант – підрядник готовий повністю перекласти асфальт», – сказав Сергій Сухомлин.

У травні 2017-го підрядник провів повторний ремонт, і частково замінив пошкоджене покриття, але вже 11 червня місцеві мешканці повідомили, що в асфальті навколо люку з’явилася дірка.

Станом на 14 червня шматок асфальту, у якому була дірка, відрізали, і обгородили, втім, оновлене покриття має й інші недоліки: на ньому помітні нерівності та сліди від автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі