Події

Військова прокуратура Житомирського гарнізону спільно з СБУ затримали чоловіка, який продавав набої та гранати

29 June 2017, 18:19

Військова прокуратура Житомирського гарнізону спільно з СБУ затримали одного із учасників злочинної групи, який продавав боєприпаси.

Про це Житомир.info розповів заступник військового прокурора Житомирського гарнізону, майор юстиції Олексій Рихлюк.

«Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно із співробітниками Управлінням СБУ в Житомирській області, в рамках контролю за вчиненням злочину, затримано одного із учасників злочинної групи, який на території Житомирської області незаконно збував бойові припаси – ручні гранати Ф-1, набої калібру 5,45, 7,62 мм та 9 мм, які за попередньою інформацією постачалися на територію області із зони проведення АТО. 29 червня після чергового незаконного збуту бойових припасів, вказану особу затримано у порядку ст. 208 КПК України. На даний час проводяться першочергові слідчі (процесуальні) дії, спрямовані на встановлення інших учасників групи», - розповів Олексій Рихлюк.

Фото військової прокуратури

Як повідомляв Житомир.info, минулого року співробітники Управління СБ України в Житомирській області спільно з військовою прокуратурою та поліцією ліквідувала організоване злочинне угрупування, що торгувало наркотиками та зброєю з району проведення антитерористичної операції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі