Місто

\"Мирoвая карта\" скасовує знижки

3 April 2008, 09:00

Друга за розмірами українська ресторанна мережа \"Світова карта\" вирішила скасувати дисконтну програму в суши-барах \"Сушия\".

Як пояснили в компанії, ціни в цих ресторанах нижче, ніж в інших закладах мережі. На думку експертів, скасування знижок - досить ризикований крок, що може привести до відтоку відвідувачів, пише сьогодні газета Комерсант- Україна.

\"Сушия\" - перший проект \"Мировой карти\" у сегменті демократичних ресторанів (середній чек - 75-85 грн). До вчорашнього дня відвідувачі суши-бара могли одержати

\"З 1 квітня ми анулювали систему знижок у суши-барах. Але ціни в закладі були знижені приблизно на ці ж 5%. Іншої системи знижок в \'Сушия\' не буде\" , - розповів учора співзасновник \"Світової карти\" Бенджамін Голані. За його словами, ціни в \"Сушия\" значно відрізняються від інших ресторанів мережі, де середній чек становить 160-170 грн. Надалі мережу суши-барів буде розвиватися як окремий підрозділ (до кінця року в Києві планується відкрити ще 7 закладів), повідомив Голані.

Гендиректор консалтингової компанії \"Настрій плюс\" (франчайзі \"IL Патіо\" і \"Планети суши\" у Москві) Денис Яхно вважає, що дії \"Мировой карти\" можуть бути негативно сприйняті відвідувачами \"Сушия\".

\"Якщо раніше в закладі були знижки і раптом їх скасували - клієнт може образитися й просто піти в інший ресторан, де ці знижки є,- пояснює він.- Адже все суши-бари нічим особливо не відрізняються один від іншого. Основна боротьба йде скоріше за бренд, обслуговування і позицінування \".

Довідка ТОВ \"Мировая карта\" засновано в 1996 році. Поєднує 13 ресторанів (серед яких - Sam\'s Steak House, Tequila House, \"Липський особняк\", L\'Amour, \"Дольче\" і \"Маракеш\") і 7 суши-барів \"Сушия\" у Києві, а також 8 ресторанів у Донецьку, Сваляві, Одесі, Житомирі й Сумах. В 2007 році виторг київських закладів мережі, за оцінками \"Ресторанного консалтингу\", склала біля $30 млн. Компанія належить Майклу Дону, Бенджаміну Голані та Геннадію Медведєву.

http://rynok.biz/

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі