Місто

Житомиряни в тільняшках відзначили День ВДВ у центрі міста

2 August 2017, 17:46

У Житомирі 25 річницю створення ВДВ відзначили у центрі міста. Представники влади нагородили кращих бійців, десантники демонстрували городянам бойову техніку та влаштували видовищні показові виступи.

Діючі військовослужбовці і ветерани-десантники у смугастих тільняшках, приймаючи привітання, обмінюються гаслами «Ніхто крім нас!».

«По-перше, бути десантником тяжко, по-друге, це гордість. І цю гордість ми ніколи не зрадимо», - розповів десантник Володимир Зіновий.

Цього дня сотні людей одягнулися в тільняшки. Бо у місті, де дислокується 95-та бригада, кожен від дорослого до малого вболіває за українських десантників.

«Ми в тільняшках тому, що у нас тато - ВДВшник, служить багато років, був в АТО. У нас з дочкою однакові тільняшки, це нам чоловік зробив такі подаруночки, привіз додому на честь Дня ВДВ. Для нас це свято, родинне свято», - розповіла дружина десантника Олена Шевченко.

«Ми дуже раді, що наша бригада захищає Україну. І хочемо, щоб в АТО, де відбуваються військові бомбардування, щоб вони виграли, щоб наша Україна перемогла», - розповів син десантника Артем Джосан.

Фоторепортаж про виставку військової техніки дивіться тут

Як повідомляв Житомир.info, в День ВДВ на військовому цвинтарі у Житомирі більше сотні десантників вшанували пам’ять побратимів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі