Місто

У Житомирі знову латають вулицю, де рік тому робили ямковий ремонт

21 August 2017, 12:21

У Житомирі через рік після попереднього ремонту розпочались роботи на вулиці Вільський Шлях (до перейменування – Максютова), де немає тролейбусного сполучення і ходить єдине маршрутне таксі 19а.

По всій протяжності вулиці (майже 5 км) дорожники шматками зняли старий асфальт, деякі ділянки вже оброблені смолою, трапляються вибоїни, обмальовані білим контуром. Місцеві нарікають: вулицю ремонтували в липні 2016 року. Так само зрізалося і засипалося, причому незручності тривали більше 2 тижнів. І знову – чергові ями і черговий ямковий ремонт.

Чому знову «закатують» в асфальт гроші платників податків і як довго учасникам дорожнього руху терпіти незручності, Житомир.info поцікавився у начальника комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради Сергія Янушевича.

«За попередній рік не можу говорити, тоді був інший начальник. Зараз дійсно триває фрезерування проїжджої частини вулиці Вільський Шлях, і існуючі норми дозволяють це робити хоч щороку, якщо є потреба. Потреба є, дорога в ямах, вулиця капітально ремонтувалася близько 10 років тому, і щороку доводиться закривати аварійні ділянки. Ця вулиця стоїть в плані, затвердженому в управлінні комунального господарства», - розповів Сергій Янушевич.

З його слів, на ямковий ремонт вулиці витратять орієнтовно 50-60 тисяч гривень, точніша сума стане відома після завершення фрезерування. Ремонт триватиме до кінця серпня з урахуванням дощових днів.

Нагадаємо, у червні 2017 року повторно ремонтували частину асфальту на вулиці Кібальчича в Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2016 року КП «УАШ» проводило поточний ремонт Вільського Шляху – водії так само об’їжджали зрізані ділянки дороги.

Фото читача

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі