Місто

З підприємством, яке має вивозити сміття з житомирського мікрорайону Мальованка, хочуть розірвати договір

30 August 2017, 12:29

З ТОВ «Зелене місто-Житомир», яке має вивозити побутові відходи з мікрорайону Мальованка, хочуть розірвати договір.

Про це 30 серпня у фейсбук повідомив депутат Житомирської міської ради Юрій Мойсеєв, коментуючи фото місцевої мешканки з переповненими сміттєвими баками.

«Живу в чудовому районі міста – Мальованка. I це чудо перетворилось в ЖАХ! Площа біля взуттєвої фабрики стала розсадником безхатченків. Нажаль, фото не в змозі передати той "аромат", що стоїть довкола. А зліва знаходиться продуктовий магазин, на якому висить величезний бiгборд з зображенням місцевого депутата», - написала ввечері 29 серпня на своїй сторінці у фейсбук Анжеліка Ковальська.

Депутат Юрій Мойсеєв, який зображений на білборді, повідомив, що знає про проблему зі сміттям.

«Я особисто цим питанням займаюсь давно, тому у перевізника, який виграв конкурс на вивіз сміття по району Мальованка, а саме ТОВ "Зелене місто-Житомир", вже є три попередження про не якісне надання послуг, останнє попередження за підписом Міського голови та вже готується лист, про дострокове розірвання договору! А також в найближчий час готуємо документи на оголошення нового конкурсу... В нашому будинку, пров. 3 Березівський 6, ми вже змінили перевізника, з понеділка будинок обслуговує КП "КТП 0628"! Не думайте, що це все так легко та просто, я роблю все що можу та що в моїх силах», - написав депутат.

Як повідомляв Житомир.info, в обласному центрі працює п’ять підприємств-перевізників твердих побутових відходів.

 

Фото з фейсбуку Анжеліки Ковальської

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі