Події

Житомирські поліцейські розшукують шахрайку, яка «обміняла» у пенсіонерки 60 тис. грн

5 September 2017, 17:57

До Житомирського відділу поліції звернулася 77-річна жителька обласного центру із повідомленням про ошуканство. Поліцейські розшукують «добродійку» та закликають житомирян не довіряти незнайомцям і не впускати їх до своєї оселі.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«Пенсіонерка розповіла поліцейським, що у двері її квартири постукала незнайомка, яка представилася працівницею банку. Жінка повідомила господині про те, що нині триває процес обміну «старих» грошових купюр на нові зразки. Пенсіонерка запросила візитерку до квартири і, повіривши її байкам, «обміняла» усі свої збереження – 60 тисяч гривень. Підміну справжніх грошей заявниця виявила не одразу, а лише за кілька днів після візиту «банківської працівниці». Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.190 (Шахрайство) ККУ. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють особу жінки, причетної до ошуканства пенсіонерки», - інформують у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 51-річною жителька Радомишльського району Житомирської області ошукала щонайменше 11 жителів району та міста на 240 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі