Культура

«Свято українського коня» у Житомирі: козаки, стрільба з лука та благодійна лотерея

18 September 2017, 11:20

Вже третій рік поспіль на території технологічного факультету Житомирського національного агроекологічного університету відбувається фестиваль «Свято українського коня».

Про це інформує прес-служба Житомирського національного агроекологічного університету.

Цьогоріч захід відбувся 16 вересня і вже традиційно зібрав сотні відвідувачів – житомирян та гостей міста разом із родинами. До їх уваги було представлено показові виступи на конях, козацькі розваги, показ-дефіле, виступи юних талантів міста та студентів ЖНАЕУ. Також діяв традиційний ярмарок виробів ручної роботи, пригощали смачними українськими стравами. Наймолодші відвідувачі могли роздивитися коней, погладити їх та сфотографуватися, а ще прокататися.

У рамках фестивалю презентували оздоровчу верхову їзду, провели змагання козаків на конях та розіграш призів, майтер-класи, занятті зі стрільби з лука, вікторину.

Під час «Свята українського коня» провели благодійну лотерею, а всі зібрані кошти передадуть на лікування хворих дітей іпотерапією.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року на Святі українського коня були виступи каскадерів, дефіле верхи та показові заняття з іпотерапії.

Фото Житомирського агроуніверситету

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі