Місто

У Житомирі планують організувати тимчасову торгівлю сільгосппродукцією за 3 адресами

19 September 2017, 17:01

У Житомирі хочуть у визначені дні за 3 адресами організувати тимчасову торгівлю сільгосппродукцією.

Про рішення виконкому «Про організацію тимчасових місць для торгівлі з автомобілів в м. Житомирі» опублікований на сайті Житомирської мерії 19 вересня 2017 року.

«З метою забезпечення мешканців міста сільськогосподарською продукцією власного виробництва, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив: Доручити комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою м. Житомира» міської ради організацію тимчасових торговельних місць для торгівлі сільськогосподарською продукцією власного виробництва з автомобілів з 8-00 год. до 19-00 год. у визначені дні», - йдеться у проекті рішення.

Торгівля має відбуватися за такими адресами: вул. Вітрука,13 - середа, п'ятниця; вул. Чуднівська, 105 - вівторок, субота; проспект Миру, 10 - четвер, неділя.

Директор КП «Інспекція з благоустрою м. Житомир» Юрій Юзвинський у коментарі Житомир.info сказав, що поки про ціну за місце говорити рано.

«У нас ще немає розрахунків, але в середньому – це 5 грн за квадратний метр. Коли рішення підтримає виконком – тоді і скажемо точні ціни за погонний метр», - сказав Юрій Юзвинський.

Як повідомляв Житомир.info, 6 квітня 2017 року виконком приймав рішення про сезонну торгівлю у Житомирі більше сорока хвилин.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі