Події

У лікарні помер житомирський підліток, який хотів зробити селфі на даху поїзда й отримав 60% опіків

29 September 2017, 14:29

13-річний житомирський підліток, який отримав важкі опіки через ураження струмом і лікувався в опіковому центрі, не вижив.

Про це 29 вересня Житомир.info повідомила житомирянка Лариса Завадська, яка незадовго до того розмістила в соцмережі пост про допомогу постраждалому.

«Друзі, сьогодні я хочу звернутися до вас за допомогою. У колеги моєї подруги дитина позавчора ввечері отримав удар струмом. 60% опіків 4 ступеню, відмовили нирки. Дуже потрібна допомога небайдужих. Потрібні кров і гроші. Кров можна здавати будь-яку, головне - на прізвище Битковского на опіковий центр Житомирської обласної лікарні», - написала житомирянка 29 вересня.

Близько 14 години, коли майже був готовий матеріал про допомогу, Лариса Завадська зателефонувала Житомир.info і повідомила, що хлопчик помер. Телефон матері не відповідав.

Нагадаємо, 27 вересня на залізничному вокзалі в Житомирі 13-річний хлопець намагався зробити селфі верхи на електричці та утримав ураження електрострумом

Як повідомляв Житомир.info,  рік тому така ж трагедія трапилася в Бердичеві: 15-річний Ян Ковальський теж намагався зробити селфі на даху нерухомого вагону і отримав більше 80% опіків. Помер на 9 день перебування в опіковому центрі.

Фото зі сторінки Лариси Завадської в інстаграм

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі