Події

Поліція затримала молодика, який за кілька місяців обікрав 26 автомобілів у Житомирі

27 November 2017, 16:59

Житомирська поліція на Хмельниччині затримала «серійного» автозлодія.

Про це Житомир.info 27 листопада повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Поліцейські встановили, що 23-річний житомирянин причетний до понад 2 десятків крадіжок магнітол, акумуляторів та іншого майна з автомобілів. Оперативники розшукали та затримали молодика на Хмельниччині», - інформує поліція.

За даними відділу комунікацій, 7 листопада цього року до поліції звернувся 51-річний житомирянин із повідомленням про крадіжку з його автомобіля. На місці події працівники слідчо-оперативної групи Житомирського ВП з’ясували, що з автомобіля ВАЗ-2107, що належить заявникові, уночі було викрадено магнітолу та динаміки вартістю 1 тисяча гривень. Злодій розбив скло у передніх дверцятах автомобіля і таким чином потрапив всередину.

12 листопада схожа заява надійшла від 26-річного жителя обласного центру. З його  ЗАЗ-Славути злодій викрав магнітолу вартістю 2 тисячі гривень. Аби залізти в салон, він розбив заднє скло в автомобілі.

Відомості про події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

«У ході проведених заходів працівники кримінальної поліції з’ясували, що до вчинення цих крадіжок, як і до кількох десятків інших, причетний 23-річний житомирянин. Наші оперативники розшукали його у м. Шепетівці на Хмельниччині, там і затримали та доставили до Житомира», - цитує прес-служба поліції начальника Житомирського відділу поліції Михайла Сороку.

Зараз триває досудове розслідування. Слідчими встановлена причетність молодика до 26 злодіянь, що він вчиняв у Житомирі упродовж кількох останніх місяців. Майже у всіх випадках він розбивав автомобільне скло та викрадав з салону цінні речі: сумки, гаманці, магнітоли, аудіо колонки, інструменти. Інколи діставав акумулятори та інше обладнання.

Нині триває перевірка щодо його причетності до інших правопорушень, вчинених на території м. Житомира. Відповідно до законодавства молодику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно житомирські копи затримали хлопця, який за неповних два місяці 6 разів викрадав з машин акумулятори, а наприкінці жовтня викрили ще одного автомобільного злодія, який також «спеціалізувався» на велосипедах.

Фото поліції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі