Події

На Житньому ринку затримали житомирян, які на очах у поліцейських поцупили акумулятор з припаркованого ВАЗу

28 December 2017, 13:41

27 грудня на Житньому ринку у Житомирі поліцейські затримали автозлодіїв, які на очах в оперативників кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП поцупили акумулятор з припаркованого ВАЗу. Нині затриманих перевіряють на причетність до інших подібних злодіянь в обласному центрі.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області 28 грудня.

«27 грудня під час проведення відпрацювання території Житнього ринку у м. Житомирі оперативники підрозділу кримінальної поліції Житомирського ВП ГУНП помітили підозрілих чоловіків, які крутилися між автівками на парковці. Озирнувшись навколо, незнайомці почали «чаклувати» над дверцятами припаркованої ВАЗівки. Потому швидко відкрили капот і, витягнувши акумулятор з автівки, вже хотіли було тікати. Утім, оперативники швидко зметикували, що до чого, і зупинили підозрілих чоловіків. Виявилося, вони похазяйнували у чужій автівці, справжній власник якої з’явився уже за кілька хвилин. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу», – повідомляють у відомстві.

Відтак підозрюваних було затримано за ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Відомості за вказаною подією внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.185 (Крадіжка) ККУ.

«Затриманими «на гарячому» виявилися 35-ти та 39-річний жителі обласного центру. Раніше вони уже притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки», – повідомив начальник Житомирського відділу поліції Михайло Сорока.

За подібні протиправні дії чоловікам може загрожувати піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді поліція затримала молодика, який за кілька місяців обікрав 26 автомобілів у Житомирі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція автозлодії Житній ринок 
Матеріали по темі