Влада

У новорічну ніч за порядком в Житомирській області слідкуватимуть більше 200 поліцейських та бійців Нацгвардії

29 December 2017, 10:08

У ніч з 31 грудня 2017 на 1 січня 2018 років на охорону публічного порядку в Житомирській області заступлять понад 200 поліцейських і бійців Національної гвардії.

Про це 29 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Масові заходи заплановані майже у всіх районних центрах області, очікується участь у них понад 10 тисяч громадян. У ніч з 31 грудня 2017 на 1 січня 2018 років на охорону публічного порядку заступлять понад 200 поліцейських і бійців Національної гвардії. Правоохоронці працюватимуть безпосередньо у місцях проведення заходів», - повідомляє поліція.

За даними відділу комунікації, поліцейські проводять додаткові профілактичні заходи та спрямовують зусилля на забезпечення належного правопорядку та безпеки громадян, «аби ніщо не завадило жителям та гостям Житомирщини спокійно зустріти Новий рік та Різдво Христове». Ситуаційний центр ГУНП координує діяльність підрозділів поліції для забезпечення дотримання безпеки та правопорядку на вулицях населених пунктів області.

«Працівники поліції бажають усім жителям регіону, аби новорічні свята були по-справжньому світлими та радісними, і нагадують про існуючі заборони щодо вживання спиртного у громадських місцях, а також закликають обмежити використання піротехнічних засобів», - пише поліція.

Як повідомляв Житомир.info, у новорічну ніч тролейбуси в Житомирі ходитимуть за спеціальною схемою до 3 години ночі, а містянам нагадали про заборону пускати салюти у новорічну ніч.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі