Місто

Житомирянам нагадують про заборону пускати салюти у новорічну ніч​

28 December 2017, 17:53

За кілька днів до новорічної ночі житомирянам нагадали про рішення виконавчого комітету від 6 серпня 2014 року, яким забороняється використовувати піротехнічні засоби (феєрверки, петарди, ракети та інші вибухові пристрої) на території Житомира до моменту завершення АТО.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради 28 грудня.

«У зв’язку із наближенням новорічних свят нагадуємо про те, що від 06.08.2014 рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради заборонено використання піротехнічних засобів (салютів, феєрверків) на території міста до моменту завершення антитерористичної операції. Зважаючи на постійну загрозу проведення терористичних актів та заради прояву поваги до співвітчизників, що беруть участь в зоні АТО, недопущення соціальної напруженості, пов'язаної з особливим характером сприйняття піротехнічних ефектів жителями міста, гостями та тимчасово переміщеними людьми, наголошуємо на обов’язковому дотриманні заборони використання салютів, феєрверків та піротехнічних засобів на території міста Житомира під час проведення новорічних святкувань та до моменту завершення антитерористичної операції. Сподіваємося на розуміння та дотримання громадянами періоду "тиші"», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році напередодні новорічних та різдвяних свят правоохоронці нагадали житомирянам, що гучне святкування може обійтись піротехнікам-аматорам штрафом від ста сімдесяти гривень.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: заборона феєрверків святкування виконавчий комітет 
Матеріали по темі