Події

У післяріздвяну ніч грабіжники зв’язали прибиральницю та винесли золото з Михайлівського собору в Житомирі

8 January 2018, 11:03

У ніч на 8 січня невідомі пограбували Свято-Михайлівський собор на вулиці Київській у Житомирі.

Про це Житомир.info розповів читач, який проживає біля собору і бачив патрульні автомобілі.

«О 3.34 в Михайлівську церкву приїхали 8 патрульних машин, з ліхтариками оглянули територію, а потім зірвалися в сторону Соборного майдану. Начебто винесли з церковної лавки кілька ікон. За даними патрульних, жінка, яка чергувала, пішла виносити сміття і не закрила двері. Зайшли грабіжники, зв'язали жінку і винесли майно», - розповів читач.

За даними управління патрульної поліції Житомирської області, грабіжники викрали золоті прикраси.

«Близько 4 години 8 січня невідомі чоловіки проникли до Михайлівського собору, коли там працювала прибиральниця. Зв’язали прибиральницю та втекли, прихопивши золоті прикраси. Поблизу 23 гімназії на Лятошинського патрульні помітили двох осіб, які, викинувши пакети з прикрасами, втекли. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу», - прокоментував речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, більше тисячі житомирян зібралися 7 січня у центрі міста, щоб разом відсвяткувати Різдво. Перед ними виступили священики, які представляли різні конфесії: православні, католики та протестанти об’єдналися у спільних молитвах про добробут України та мир.

Колядку у виконанні священнослужителів житомирського Свято-Михайлівського кафедрального собору дивіться тут.

Фото читача:

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: собор Різдво пограбування золото грабіжник  
Матеріали по темі