Події

​На Різдво у Коростені під колесами ВАЗу опинився пішохід, а в Новограді-Волинському не розминулися Ford і Mersedes

9 January 2018, 12:51

7 січня в Новограді-Волинському не розминулися Ford і Mersedes, внаслідок чого постраждав керманич Ford.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області 9 січня.

«Близько півдня 7 січня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими, що трапилась на одній з вулиць райцентру. Попередньо було з’ясовано, що водій автомобіля Ford Courier, 34-річний місцевий житель, рухаючись по вул. Соборності, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем Mersedes-Benz під керуванням 47-річного жителя райцентру. Унаслідок ДТП водій Ford отримав тілесні ушкодження, з якими його було доставлено до медичного закладу», – інформують у прес-службі.

Пізніше у той же день у Коростені під колесами ВАЗу опинився пішохід, який переходив дорогу у невстановленому місці.

«За попередніми відомостями, близько 20.30 год. водій автомобіля ВАЗ 2107, 58-річний житомирянин, рухаючись у райцентрі по вулиці убік залізничного вокзалу, здійснив наїзд на пішохода, 45-річного місцевого жителя, який переходив проїзну частину у невстановленому місці», – йдеться у повідомленні.

Пішохід опинився в лікарні, а правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди у рамках розпочатого досудового розслідування.

Увечері 8 січня у Радомишльському районі не роз’їхалися ВАЗ та мотоцикл, внаслідок чого водій двоколісного транспортного засобу потрапив до лікарні.

«Попередньо, близько 19 години 8 січня на 23 км автодороги Радомишль – Ірша водій автомобіля ВАЗ 21093, 29-річний житель с. Федорівки, здійснив зіткнення з мотоциклом ІЖ під час зустрічного роз’їзду з ним. Унаслідок ДТП мотоцикліст, 44-річний житель с. Ірші, отримав травми, з якими його було доставлено до лікарні», – зазначають у поліції.

Усі обставини та причини, що призвели до пригоди, нині встановлюються у рамках розпочатого досудового розслідування.

Як повідомляв Житомир.info, у Новограді-Волинському під колеса легковика потрапив пішохід, а в Коростені не розминулися ВАЗ та Volkswagen.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція ГУНП 
Матеріали по темі