Події

​​У Новограді-Волинському під колеса легковика потрапив пішохід, а в Коростені не розминулися ВАЗ та Volkswagen

3 January 2018, 13:51

За минулу добу в Житомирській області сталася низка дорожньо-транспортних пригод, у яких постраждали люди. Зокрема, вранці 2 січня 56-річний велосипедист у Малині отримав травми у ДТП з Opel Astra.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП України в Житомирській області 3 січня.

«Попередньо, водій автомобіля «Opel Astra», 66-річний місцевий житель, допустив зіткнення з велосипедистом, 56-річним малинчанином. У результаті ДТП водій двоколісника отримав тілесні ушкодження», – інформують у поліції.

Пізніше того ж дня у Новограді-Волинському під колесами Renault Logan опинився 25-річний чоловік, який перебігав дорогу.

«Попередньо, 2 січня близько 18.40 водій автомобіля «Renault Logan», 40-річний житель райцентру, вчинив наїзд на пішохода, 25-річного місцевого жителя, який перебігав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до місцевої лікарні з підозрою на перелом нижньої кінцівки», – йдеться у повідомленні.

Близько опівночі 2 січня у Коростені не розминулися ВАЗ та Volkswagen, внаслідок чого постраждали пасажири обох автівок.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 січня близько опівночі у районному центрі. За попередньою інформацією, водій автомобіля «ВАЗ-2110», 27-річний коростенець, рухаючись з центра міста, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Caddy» під керуванням 27-річного жителя району. У результаті ДТП травми отримали пасажирка автомобіля «Volkswagen», 24-річна жителька м. Коростеня та пасажир ВАЗа, 23-річний коростенець», – повідомляють у прес-службі.

Нині правоохоронці з’ясовують причини і обставини подій та просять учасників дорожнього руху дотримуватися правил.

Як повідомляв Житомир.info, за вихідні у Житомирській області сталися кілька ДТП, у яких загинули 2 людей та постраждали діти.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція ГУНП 
Матеріали по темі