Культура

Першокурсниця з Житомира стала переможницею міжнародного проекту «Книга добра»

10 January 2018, 11:26

Студентка ЖНАЕУ з історією «Забери мене до себе» - переможниця міжнародного проекту «Книга добра». Творча робота студентки І курсу спеціальності «Маркетинг» Житомирського національного агроекологічного університету Тетяни Пампури увійшла до сотні кращих Міжнародного соціального проекту «Книга добра».

Про це пише сайт Міністерства освіти України.

«Днями видання презентували у столиці за участю перших осіб держави та безпосередньо учасників і переможців проекту. Крім цього, таку книгу буде передано не лише в українські бібліотеки, але й представлено в Національній бібліотеці Ватикану (Італія), бібліотеці Конгресу США, Королівській бібліотеці Великої Британії та Олександріївській бібліотеці (Єгипет). Учасники матимуть змогу презентувати «Книгу Добра» в одній із 50-ти країн світу та стануть очевидцями її передачі адресатам. Також за умовами конкурсу переможці соціального проекту зможуть поїхати на літній відпочинок до Угорщини. Відзначимо, що «Книга добра», об’єднала тисячі дітей та дорослих з єдиною метою - відшукати унікальні історії про добро в усіх його проявах», - йдеться у повідомленні.

На першому етапі проекту, який тривав до 15 березня 2017 року діти та дорослі зі всіх регіонів України писали реальні історії про добро. Тоді на електронну адресу організаторів проекту надійшло більше 3000 надзвичайно цікавих історій про добрі, мудрі вчинки безкорисливих людей, з чуйним серцем і хорошими помислами. З них редакційною радою було відібрано сотню найцікавіших історій, куди, власне, і потрапила історія студентки ЖНАЕУ.




Фото з сайту ЖНАЕУ

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 15 грудня у «Gnatyuk Art Center» відбулась церемонії нагородження переможців обласного щорічного конкурсу «Краща книга року» - 2017.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс студентка ЖНАЕУ​  
Матеріали по темі