Культура

У Житомирі назвали імена переможців конкурсу «Краща книга року – 2017»

15 December 2017, 14:33

У Житомирі 15 грудня у «Gnatyuk Art Center» відбулась церемонії нагородження переможців обласного щорічного конкурсу «Краща книга року» - 2017.

Про це пише прес-служба Житомирської обласної ради.

«Обласна влада, і особисто я, завжди з повагою ставимось до творчих людей, завжди підтримували і будемо їх підтримувати. Адже, попри доступність до інтернету та соціальних мереж, книги у всі часи залишалися і залишатимуться джерелом інформації. Бажаю, щоб ваша муза вас ніколи не покидала, і ви якомога частіше прославляли нашу Житомирщину у своїх творах», - сказав Володимир Ширма.

«Гран-прі» конкурсу отримала Олена Тунік за книгу «Старосільці та навколишні землі».

Нагороди у номінаціях «Мистецтво друку» отримали Олексій Євенок за видання книги «Коло» Петра Кухарчука; «Мій край» - Володимир Святненко, книга «Брусилівщина в іменах. Артисти, музиканти, художники»; «Кращий літературний дебют» - Марія Кучер за книгу «Вектор надії – вектор любові».

У номінаціях «Поезія року» нагороджено Михайла Жайворона за книгу «Via Dolorosa»; «Проза року» - Миколу Ярмолюка, «Крізь рожевий туман».

У номінаціях «Особистість і доба» відзначено Людмилу Журавську, «Музей Оноре де Бальзака у Верхівні»; «Світ дитинства» - Марію Пономаренко за книгу «Котик по даху гуляв».

Перемогу у номінації «З глибини знань» здобув Роман Черниш за книгу «Юридична відповідальність за антикорупційні діяння».

Також грамоти конкурсу отримали Генадій Махорін за книгу «У світлі слави Рильських»; Галина Цепкова за книгу «Мої святині»; Михайло Пасічник за книгу «Четвергова сіль»; Петро Кухарчук, Оксана Гриневич, Наталія Охримчук за книгу «Ляльковий театр як засіб реалізації компетентнісного підходу до вивчення англійської мови в позаурочний час» та Віктор Васильчук за книгу «Подружилися».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: книга року ширма 
Матеріали по темі