Події

​Прокуратура через суд зупинила роботу газової заправки на Параджанова у Житомирі, яка працювала без дозволів

11 January 2018, 12:55

За позовом Житомирської місцевої прокуратури рішенням суду зупинено експлуатацію газової заправки у Житомирі, яка діяла без передбачених чинним законодавством дозволів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Житомирської області 11 січня.

«Йдеться про те, що місцевою прокуратурою, за результатами опрацювання інформації управління Держпраці в Житомирській області встановлено, що у м. Житомир, по вул. Параджанова, 67 експлуатується автомобільний газозаправний пункт, який є об’єктом підвищеної небезпеки, без необхідних дозвільних документів на проведення такої діяльності», – інформують у прокуратурі.

За версією прокуратури, робота заправки загрожувала життю та здоров’ю працівників та клієнтів підприємства.

«Житомирською місцевою прокуратурою в інтересах держави в особі управління Держпраці в Житомирській області заявлено до Вінницького окружного адміністративного суду позов про застосування заходів реагування у сфері нагляду (контролю) шляхом зобов’язання зупинення експлуатації цього АГЗП до усунення виявлених порушень вимог Закону України «Про охорону праці». Постановою адміністративного суду від 09.01.2018 позов місцевої прокуратури задоволено у повному обсязі», – зазначають у відомстві.

Як повідомляв Житомир.info, Житомирська прокуратура розбирається в законності будівництва автозаправки на проспекті Незалежності.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прокуратура газова заправка 
Матеріали по темі