Місто

Понад 7 тонн глінтвейну випили гості Різдвяного ярмарку у Житомирі, - організатори

13 January 2018, 14:48

Тисячі відвідувачів, сотні кілограмів з’їденої ковбаси та шашлику, випито кілька тисяч літрів гарячих напоїв. Такі попередні підрахунки роботи Різдвяного ярмарку у Житомирі озвучує керівник проекту Олександр Рєвнівцев.

«По тим дням, що уже пройшли, ми можемо приблизно підрахувати. Глінтвейну на сьогодні вже було випито 7 тонн, на чай та каву пішло близько 400 літрів води, з’їли 500 кг ковбаси, близько 2 тонн м’яса було закуплено підприємцями на приготування шашлику та страв з м’яса. Печива та цукерок теж кілька тисяч. За результатами відвідування будиночка Святого Миколая, то нам спонсори передали 8 тисяч цукерок, на сьогодні них 7 тисяч дітей отримали по солодкому подарунку. За сьогодні й завтра ми плануємо роздати усі цукерки у будинку Святого Миколая», - підсумовує керівник проекту «Різдвяний ярмарок» Олександр Рєвнівцев.

Разом із тим керівник проекту запрошує в переддень закриття «Різдвяного ярмарку», 13 січня о 17 годині прийти на майдан Корольова до головної ялинки та насолодитись справжнім різдвяним джазом у виконанні київських та житомирських музикантів.

«У нас завтра буде останній день. Сьогодні ж користуючись нагодою запрошую усіх на джаз під ялинкою. Сьогодні буде дуже гарна концертна програма різдвяного джазу з гостями із Києва, будуть житомирські команди. Те, що ми хотіли зробити цьогоріч, я думаю, все вдалося. Ми створили атмосферу свята для людей, щастя, не дивлячись на те, що в країні триває війна, люди сюди приходили та відпочивали», - каже Олександр Рєвнівцев.

Як повідомляв Житомир.info, 22 грудня Житомир офіційно розпочав відзначати різдвяні свята.
Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок 
Матеріали по темі