Місто

Шопка та театралізоване дійство - Житомир офіційно розпочав відзначати різдвяні свята

22 December 2017, 22:01

Святковою програмою «Житомир Різдвяний» містяни офіційно розпочали відзначення різдвяних та новорічних свят. Святкове театралізоване дійство, виступи гуртів і музикантів та вогняне шоу – усе це могли побачити житомиряни, які ввечері 22 грудня прийшли на майдан Корольова до головної ялинки міста.

Окрім цього, на вулиці Михайлівській встановили різдвяний вертеп, так звану шопку, яка є одним із символів відзначення Різдва.

«Ми другий рік поспіль підтримуємо встановлення шопки для житомирян. Чому долучаємось саме до встановлення шопки? Бо ми будівельники, нам потрібно щось будувати. Це маленький будиночок, в якому живе радість, тепло, віра, надія, Ісус Христос і багато гарних сподівань, пов’язаних саме з Різдвом. За кожним приємним моментом стоїть велика людська праця. Наскільки мені відомо, працює відеоспостереження. Тому житомиряни можуть не перейматись, ця краса збереже себе на весь проміжок часу. І знову ж так, як і минулого разу, якщо таке станеться, то безумовно ми її відновимо. Тому що добро завжди перемагає зло. Особливо перед Різдвом і Новим роком», - переконаний спонсор встановлення різдвяного вертепу на Михайлівській директор з маркетингу ЖК «Домашній» Володимир Цвіон.

«Дорогі житомиряни, дозвольте привітати вас із наступаючими новорічними святами і Різдвом. Побажати вам миру і злагоди, родинного затишку і основне - здоров’я. Особливі привітання я передаю від міського голови. На щастя чи на жаль, до хлопців, до нашої славетної 95-ї бригади повіз подарунки в зону АТО. Правда, ми переживаємо дуже нелегкі часи. І саме завдяки нашій славетній бригаді ми маємо таку можливість - зустріти ці свята в затишку, в мирі та в спокої. Тому усіх із зі святами, миру, добра й любові. І також я хочу подякувати організаторам і спонсорам цього свята. Адже без них це святкування точно не відбулось би», - звернулась до містян секретар Житомирської міської ради Наталія Чиж.

Нагадаємо, на свято Ганни, увечері 22 грудня у Житомирі почалися перенесені у зв’язку з жалобою за загиблим новорічно-різдвяні святкування.

Фоторепортаж святкування тут

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Різдвяний ярмарок святкування концерт шопка 
Матеріали по темі