Влада

​Фотографів, науковців та краєзнавців запрошують долучитися до створення презентаційного видання про Житомирську область

16 January 2018, 11:12

Фотографів, науковців, видавців та краєзнавців запрошують долучитися до створення презентаційного видання про Житомирську область.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської ОДА 16 січня.

«Видання книги планується в рамках програми випуску соціально значущої літератури місцевих авторів. З метою якісного інформаційного та ілюстративного наповнення видання при Житомирській облдержадміністрації буде створено робочу групу, яка працюватиме над розробленням концепції видання», – йдеться у повідомленні.

Робоча група займатиметься збором та аналізом інформації, розробкою пропозицій щодо дизайну та оформлення видання.

«Якщо ви бажаєте долучитись до створення першої презентаційної книги про Житомирщину та увійти до складу робочої групи, телефонуйте за номером (0412) 47-46-25 або пишіть на e-mail: obl_info@ukr.net. Прийом заявок до складу робочої групи триває до 18.00 год. 17 січня», – інформують в прес-службі.

Як повідомляв Житомир.info, голова Житомирської облради розпорядився створити робочу групу, яка вивчатиме питання забезпечення житлом дітей сиріт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: презентаційне видання робоча група 
Матеріали по темі