Влада

Перше розпорядження голови Житомирської облради у 2018 році – про робочу групу, яку вже створювала Лабунська

15 January 2018, 09:54

Перше розпорядження голови Житомирської обласної ради Володимира Ширми у 2018 році – про створення робочої групи, яка вивчатиме питання забезпечення житлом дітей сиріт.

Документ, який Ширма підписав 12 січня, 15 січня опублікували на сайті облради.

«Керуючись ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вивчення питання забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, утворити робочу групу та затвердити її у складі... Робочій групі вивчити питання забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. Контроль за виконанням розпорядження покласти на постійну комісію обласної ради з гуманітарних питань», - зазначається у розпорядженні.

Цікаво, що голову комісії з гуманітарних питань, депутата облради від Об’єднання «Самопоміч» Олену Галагузу до складу комісії не включили.



Нагадаємо, в липні 2016 року голова облради Анжеліка Лабунська своїм розпорядженням вже створювала робочу групу для вивчення питання забезпечення житлом дітей-сиріт. В квітні 2017 року голова облради Володимир Ширма це розпорядження скасував.

На сесії облради 2 листопада минулого року депутати затвердили регіональну (комплексну) цільову соціальну Програму забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2022 роки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада робоча група Ширма розпорядження діти житло  
Матеріали по темі