Культура

Вперше команда з Житомира бере участь у телепроекті «Ліга Сміху»

5 February 2018, 16:50

Уже незабаром на телеканалі «1+1» стартує четвертий сезон чемпіонату України з гумору «Ліга Сміху» виробництва студії «Квартал 95» і Drive Production. Вперше за невелику історію існування проекту, участь у ньому бере і команда з Житомира.

Головною особливістю нового сезону стала оновлена тренерська панель. Так, судити команди будуть учасники «Танці з зірками» Оля Полякова та Олександр Ткач, суддя проектів «Модель XL» і «Танці з зірками» Влад Яма, тренер «Голос. Діти» Надя Дорофєєва, ведучий «Розсміши коміка» Ігор Ласточкін, член журі «Розсміши коміка» Євген Кошовий і актор серіалу «Слуга народу» Станіслав Боклан. Незмінним ведучим проекту залишається Володимир Зеленський.

На вихідних в Одесі відбувся відбірковий фестиваль четвертого сезону «Ліги сміху», в якому взяла участь рекордна кількість команд.

«190 колективів з 69 міст і семи країн приїхали до «південної столиці», щоб отримати свій шанс потрапити до чемпіонату. На сцені «Ліги сміху» виступили як молоді команди, так і вже знайомі глядачам. Всі виступали в рівних умовах - хронометраж виступу становив не більше 4,5 хвилин. 20 кращих команд взяли участь в гала-концерті, який відбувся в Одесі 3 лютого і буде показаний на «1+1». 14 команд увійдуть до сезону і зможуть поборотися за четвертий кубок «Ліги Сміху». Зокрема, серед них буде і команда з Житомира – «30+». До слова, житомиряни вперше пробилися в ефіри проекту «Ліги Сміху», а у складі команди «30+» виступає фахівець відділу соціального та гуманітарного розвитку Житомирського національного агроекологічного університету Вадим Новіцький», - повідомляють у прес-службі агроуніверситету.

Відомо, що тренером команди буде актор Станіслав Боклан, який родом з Брусилова Житомирської області.

Перша гра сезону «Ліги Сміху» відбудеться в Києві вже 22 лютого.

Лига Смеха 4 сезон: состав тренеров и команды шоу - фото 106325

Як повідомляв Житомир.info, на початку листопада 2017 року житомиряни звернули увагу, що в півфіналі «Ліги Сміху» хмельницька команда «Відпочиваємо разом» показала номер «Кухарки на весіллі», який в 2013 році представляла житомирська команда «Алла Кудлай». У соцмережах активно обговорювали цей інцидент, допитувалися у житомирських гравців КВН - вкрали чи не вкрали. В результаті - ситуацію вирішили.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ліга сміху Боклан команда  
Матеріали по темі