Суспільство

​Житомирські поліцейські долучилися до всеукраїнського флешмобу #policelovestory і розповіли про кохання на службі

14 February 2018, 11:31

Ольгу та Олександра познайомила далеко неромантична ситуація – обом довелося їхати на виклик про конфлікт у родині. А Леся та Олександр упродовж кількох років знали один одного по роботі, однак ближче познайомилися, а згодом і закохалися лише після того, як опинилися в одному підрозділі.

Житомирські поліцейські долучилися до всеукраїнської акції з нагоди Дня святого Валентина і поділилися своїми історіями кохання.


Флешмоб #policelovestory запустили 12 лютого. Поліцейським з усієї України пропонували взяти у ньому участь і отримати подарунки. Головна умова – опублікувати свої story впродовж святкового тижня, не забуваючи ставити хештег #policelovestory.

«Друзі, нерідко трапляється, що ВІН та ВОНА зустрічають один одного на службі в поліції.

Як серед нічних чергувань, розслідувань жорстоких злочинів та виснажливого робочого графіку знайти місце для романтики? Аби познайомити вас з такими поліцейськими парами до Дня закоханих запускаємо #policelovestory – поділись своєю історією кохання! Якщо ви обидва служите в поліції – розкажіть нам про це! Від вас – фото та історія. Від нас – захоплення та приз », – йдеться у дописі на офіційній сторінці у Facebook Національної поліції України.

Першими естафету прийняли ГУНП України в Закарпатській області та ГУНП України в Донецькій області. Згодом до флешмобу долучилися і житомирські правоохоронці.


Що планують дарувати закохані житомиряни у День Святого Валентина своїм другим половинкам та чи збираються його взагалі відзначати, дивіться тут.

Нагадаємо, цього року в День закоханих у Житомирі планують одружитися 25 пар.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого Житомирський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану прийматиме заяви та реєструватиме шлюби з восьмої ранку до опівночі. Акцію, приурочену до Дня святого Валентина, назвали «Кохання поза часом».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День закоханих 14 лютого флешмоб ГУНП 
Матеріали по темі