Влада

​У Житомирі 40 новоспечених поліцейських присягнули на вірність українському народові

15 February 2018, 13:28

15 лютого 40 новоспечених працівників Головного управління Національної поліції в Житомирській області, які вперше прийняті на службу до Національної поліції України, склали Присягу на вірність українському народові. Від імені депутатського корпусу Житомирської обласної ради привітав нових працівників поліції заступник голови обласної ради Максим Вілівчук.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної ради.

«Переконаний, що навіть у найскладніших умовах ви будете вірними Присязі, спрямуєте всі свої вміння та навички на підтримання миру та спокою в державі», - зазначив заступник голови обласної ради та побажав правоохоронцям і їхнім родинам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, міцності духу, родинного миру та спокою», – сказав поліцейським Вілівчук.

Привітав нових поліцейських із знаменним днем і очільник ГУНП України в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Вітаю, думаю, цей день стане для вас пам’ятним! У добрий час та в добру путь! Уже завтра ви розпочнете свою професійну діяльність у складі груп швидкого реагування у районах області та патрульними. Від вас певною мірою залежатиме безпека на вулицях та довіра людей до поліції. Не підведіть!»,- написав він на своїй сторінці у Facebook.


Нові поліціянти працюватимуть у територіальних підрозділах ГУ Нацполіції в Житомирській області та у підрозділах патрульної поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 23 грудня 2017 року 63 нових патрульних поліцейських склали присягу на вірність народу України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція присяга 
Матеріали по темі