Влада

Виконуючий обов’язки мера Житомира підписав розпорядження про місячник з благоустрою

23 March 2018, 13:23

Із 26 березня до 26 квітня 2018 року у Житомирі проходитиме весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста.

Відповідне розпорядження 23 березня підписав в.о. міського голови Сергій Кондратюк.

«З метою проведення в м. Житомир заходів щодо поліпшення благоустрою та санітарно-екологічного стану міських територій, відповідно до законів України «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», «Про благоустрій населених пунктів», «Про місцеве самоврядування в Україні»: Провестив м. Житомир з 26 березня др. 26 квітня 2018 року весняний загальноміський благоустрій та санітарне прибирання міста», - йдеться в документі.

У розпорядженні також рекомендовано виконавчим органам Житомирської міської ради, керівникам підприємств, організацій, установ, громадських організацій, релігійним конфесіям, власникам житлових будинків, населенню, військовим частинам, дислокованим на території міста привести у належний стан вулиці, прилеглі, закріплені прибудинкові та виробничі території, зелені і лісові смуги, квітники, береги річок та водойм, парки, сквери, криниці тощо. А також провести роботи з впорядкування кладовищ, братських могил, військових поховань, облаштування пам’ятних місць.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році весняний загальноміський благоустрій і санітарне прибирання міста у Житомирі розпочалося 15 березня і тривало до 14 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кондратюк розпорядження благоустрій  
Матеріали по темі