Політика

Голова фракції «Самопоміч» в Житомирській облраді за рік отримав 54 тис. грн зарплати та продав Audi

26 March 2018, 15:40

Голова фракції Об’єднання «Самопоміч» в Житомирській обласній раді Віталій Ейсмонт отримав минулого року 54 тис. грн зарплати за основним місцем роботи.

Про це він зазначив у декларації за 2017 рік, оприлюдненій 22 березня.

Зарплату депутат облради отримував від Асоціації виробників та постачальників газового обладнання, яку він очолює. ТОВ «ТРІО Промгаз», яке належить Віталію Ейсмонту, заплатило йому за оренду майна 72 тис. грн, ще від однієї своєї фірми ПП «ТПК «Медвейс» він отримав 207 тис. 200 грн дивідендів. Останнє з вказаних у декларації джерел доходу – 312 тис. грн від продажу рухомого майна.

Єдине рухоме майно, яке було у декларації голови фракції «Самопоміч» за 2016 рік – легковий автомобіль Audi Q7 2007 р.в. В декларації за 2017 рік є інформація про припинення права власності на транспортний засіб та відсутні дані щодо рухомого майна. Очевидно, що гроші Віталій Ейсмонт отримав саме за продаж Audi, але впродовж минулого року він не оприлюднював жодного повідомлення про зміни у майновому стані.

Готівкою Ейсмонт декларує 2 млн 888 тис. гривень, 220 тис. доларів та 12 тис. євро. На банківських рахунках в Укрсиббанку він зберігає «дріб’язок» – 556 гривень та 47 доларів. Готівкові кошти дружини – 800 тис. гривень та 117 тис. доларів, на її рахунку в російському «Сбербанку» - 20 тис. 414 грн.

Інформацію про голову фракції «Об’єднання «Самопоміч» у Житомирській обласній раді Віталія Ейсмонта читайте тут

Як повідомляв Житомир.info, декларації про доходи за 2017 рік вже оприлюднили кілька голів фракції Житомирської облради: Микола Рудченко (Народна партія), Ігор Романський (Радикальна партія), Степан Нусбаум (БПП), Анатолій Мелашенко (Опозиційний блок).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ейсмонт декларація депутат  
Матеріали по темі