Місто

Житомирські патрульні оштрафували водіїв двох MAN, які везли до парку будиночок Миколая

2 April 2018, 16:07

У Житомирі співробітники поліції 2 квітня оштрафували автомобілі, які перевозили в парк Гагаріна будиночок святого Миколая.

Про це у своєму фейсбук 2 квітня написав координатор житомирського Різдвяного ярмарку Олександр Ревнівцев.

«Співробітники поліції оштрафували машини, які перевозили будиночок Святого Миколая в парк, на 1120 грн. Так, розумію, що "не габарит", але подарунки ви не отримаєте, тільки різочку!», - написав обурливо-жартівливий пост Ревнівцев.

У патрульній поліції Житомирської області підтвердили, що дана подія мала місце.

«2 березня близько 11.20 екіпаж патрульної поліції, який забезпечував охорону громадського порядку по місту Житомир, помітив автомобіль, який рухався по майдану Корольова в напрямку парку Гагаріна і перевозив вантаж, що суттєво перевищував габарити транспортного засобу та заважав руху інших автомобілів. Інспектори зупинили даний ТЗ для перевірки документів і з’ясували, що водій не мав дозволу на перевезення великогабаритного вантажу. Такий дозвіл видається перевізникові уповноваженим підрозділом Нацполіції», - розповіла співробітник прес-служби управління патрульної поліції області Світлана Зіляк.

З її слів, патрулі склали на водія постанову за статтею 132-1 кодексу про адмінправопорушення (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами) та наклали штраф у розмірі 510 гривень.

«Порушник має оплатити цей штраф протягом 15 днів або оскаржити дану постанову протягом 10 днів», - зауважила працівник прес-служби.

Пізніше Світлана Зіляк уточнила, що мова йде про два автомобілі - MAN 18.224 та MAN L200. Один автомобіль перевозив будиночок, а інший – дах. Дозволу на перевезення великогабаритного вантажу по вулицях Житомира не мали обидва водії, на обох склали постанову.

У коментарі Житомир.info Олександр Ревнівцев запевнив, що як координатор житомирського Різдвяного ярмарку візьме на себе оплату даного штрафу.

Нагадаємо, резиденція святого Миколая на майдані Корольова в Житомирі відкрилася 21 грудня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, в 2017 році будинок Миколая демонтували аж 12 травня.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: будинок Миколая резиденція поліція штраф  
Матеріали по темі