Влада

​Рекламне агентство хотіло встановити у Житомирі зупинки за 12 адресами, але у виконкому гарна пам’ять

4 April 2018, 12:32

Рекламному агентству «Стар» відмовили у встановлення в Житомирі зупинок громадського транспорту з лайтпостерами.

Таке рішення ухвалили на засіданні виконкому 4 квітня.

У додатку до проекту рішення про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами терміном на 5 років був пункт: «Рекламному агентству «Стар» у формі товариства з обмеженою відповідальністю за адресами: вул. Київська, 2, 5, 8, 17, 22, 37, 54, 55, 75, 91; майдан Згоди, 2/98; вул. Перемоги, 3 (лайтпостер з улаштуванням павільйону зупинки громадського транспорту по кожній окремо адресі)».

Але члени виконкому пригадали, що питання про встановлення зупинок рекламним агентством вже розглядали на засіданні.

«Ми ж тоді вирішили, що вони поставлять одну зупинку, ми поїдемо, подивимося, і вже потім будемо приймати рішення про надання дозволу на встановлення інших», - нагадала член виконкому Марія Бовсуновська.

На претензії щодо того, що попереднє рішення виконкому (від 6 грудня 2017 року) не виконане, а питання знову виноситься на розгляд виконкому, відповів директор департаменту містобудування та земельних відносин Ігор Блажиєвський.

«Мені було доручено винести це питання на виконком, я був переконаний, що члени виконкому виїжджали і дивилися. Я був переконаний, що ви її бачили», - пояснив Блажиєвський.

Член виконкому Руслан Годований запропонував визначити час і подивитися на встановлену зупинку, а потім вже приймати рішення.

«Я пропоную пункт 4 зняти з порядку денного», - сказав Сергій Кондратюк.

Виконком більшістю голосів з другої спроби цю пропозицію підтримав: перший раз «за» 2 були 11 членів виконкому, після обговорення та доручення про організацію виїзного засідання «за» проголосували 14.

Як повідомляв Житомир.info, 6 грудня 2018 року виконком дозволив РА «Стар» встановити в Житомирі лише одну зупинку з 13 запланованих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком зупинка лайтпостер  
Матеріали по темі