Влада

Житомирська влада вперше цього року продаватиме путівки до табору «Супутник»

4 April 2018, 14:00

1125 маленьких житомирян відпочинуть у таборі «Супутник» у 2018 році

4 квітня виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про організацію оздоровлення та відпочинку дітей міста Житомира у 2018 році, - йдеться на сайті міськради.

«У таборі «Супутник» цього року буде п’ять відпочинкових змін. Вони почнуться 1 червня. У першу чергу, буде забезпечено відпочинок для дітей пільгових категорій, а саме: дітей сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей з родин АТО, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин, а також творчо обдарованих і талановитих маленьких житомирян», - каже начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

Направлення дітей в ПЗОВ «Супутник» здійснюватимуть:

- служба у справах дітей міської ради - дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування; бездоглядних дітей;

- управління охорони здоров'я міської ради, поліклініки – дітей з інвалідністю;

- Центр соціальної допомоги учасникам АТО та їх сім`ям - дітей, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків та в АТО; дітей із сімей учасників АТО;

- управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради - дітей з багатодітних і малозабезпечених сімей;

- управління освіти міської ради - талановитих та обдарованих дітей.

«50 путівок цього року вперше будуть продаватися, їх буде реалізовувати КП «Парк». Вартість путівки складає близько 4,5 тис. грн. Зміна буде тривати 16 днів Загалом ми оздоровимо в таборі цього року 1125 дітей», - додала Ірина Ковальчук.

З питань оздоровлення дітей звертатися до управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради. Прийом громадян в центрі надання адміністративних послуг (вул. Михайлівська, 4).

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році кожна дитяча путівка в табір «Супутник» обійшлася міському бюджету в 3998 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ковальчук табір Супутник  
Матеріали по темі